top of page

Rólunk mondták

A siker szavakban...

Rólunk mondták...: Testimonial
Tímea_owsley.jpg

“I’ve been receiving a training at Gáspár Melinda PMU akademy for over a year and am extremely pleased with the results. They’re not only knowledgeable, but also attentive and friendly. You will not be disappointed!”

Timea Owsley

woman 4

Egy igazán kellemes napot töltöttem el Melindánál, a csodaszép veszprémi stúdiójában. Masterclass képzésen voltam...
Az oktatás tematikája teljesen más, mint ahol eddig jártam. Most először éreztem egy továbbképzés után, hogy valóban tanítottak nekem valamit, ami elsajátítható! Természetesen sok gyakorlás után!!Színvonalas oktatás volt, Melinda több éves saját tapasztalata, gyakorlata,segített hozzá minket a további sikeres munkánkhoz. Továbbá megismerhettük a csúcsminőségű BIOTEK termékeit is.
Köszönöm hogy itt lehettem!!!

Tóth Katalin

woman 10

Amikor elhatároztam, hogy kitanulom ezt a szakmát, fontos volt számomra, hogy olyas valakitől tanuljak, aki a sminktetováló szakma legjobbjai között van, és rendelkezik olyan szakmai múlttal, ami bizonyítja professzionizmusát. 

A Biotek Basic sminktetováló képzés a többi tanfolyamhoz képest alaposabb, ezáltal biztosítja a tananyag tökéletes elsajátítását, kellő mennyiségű gyakorlattal.

Személy szerint, meglepődtem, ugyanakkor tetszett is, hogy a szemöldök tetoválás tekintettében a nehezebb un. szálas technika szerepel a tananyagban.

Nagyon fontosnak tartom a személyes tapasztalatok, praktikák, átadását, ezekből rengeteget lehet tanulni. Melinda ezt nagyon ügyesen oldotta meg, a tanfolyam során folyamatosan adta át személyesen megélt tapasztalatai.

A BIOTEK a festékek összetételében szinte csak természetes anyagokkal dolgozik, számomra ez volt az egyik fontos tényező amiért ennél a cégnél tettem le a szavazatomat!

Kandikó Viktória

Novemberben vettem részt Melinda Las Vegasi szemhéjtetoválás "Master Class" tréningjén. Ő hihetetlen tanár, megtanított mindent, amit tud, és egy óriási tehetség a Biotek Oktatási Csapatában!
Nagyon elégedett vagyok!

Beatrix Lendvai

Nagyon hasznos és tartalmas nap volt! Rengeteget tanultam! 😊 Köszönöm Melinda a precíz, lényegretörő, tartalmas elméteti és gyakorlati oktatást! 
Örülök, hogy ott lehettem! Köszönök mindent! ❤

Dombóvári Edina

Munkáimról bővebben tájékozódhat a következő oldalakon:

bottom of page