top of page

KÉPZÉSEK, TRÉNINGEK, RENDEZVÉNYEK

Lips makeup

Sminktetováló alapképzés

Igény esetén nemezetközi BIOTEK sminktetováló diplomaával

A sminktetováló képzés 250 órában kerül megrendezésre. A három fő sminktetováló technika (modul) oktatására fogunk koncentrálni, melyek az ajaktetoválás, a szálazott szemöldöktetoválás, illetve a szemhéjkontúr. Elméleti alapok ismertetését követően latex felületen fogunk gyakorolni, illetve megnézheted, hogy én miként készítem el az adott technikát. Miután eleget gyakoroltál, élő modellen is dolgozni fogsz, miközben felügyelem minden mozdulatodat. Félni valód tehát nincs, segítek és tanácsokkal látlak el folyamatosan az oktatás során.

11329855_835781023167535_4755354955295270883_n.jpg

MESTERKÉPZÉSEK

Úton a professzionalizmus felé

BIztosan érezted már azt, hogy sminktetováló tudásod frissíteni kellene, vagy az új trendeket szeretnéd megismerni, esetleg a már megszerzett tudást, és gyakorlatot fejleszteni bizonyos területeken. Ezért szervezünk emelt szintű sminktetováló tréningeket rendszeresen.

eyeliner makeup

NEMZETKÖZI TRÉNINGEK

Sajátítsd el a tudást a szakma legjobbjaitól, első kézből!

A BIOTEK Milánó számos nemzetközi szakembert tudhat csapatában, akik a világon mindenhol szívesen látott oktatók. Anna Savina, Sviatoslav Otchenash, Francesca Froio, Roman Klosowsky, és még sokan mások. Mostantól rajtunk keresztül lehetőséged nyílik részt venni ezeken a hihetetlenül magas színvonalú tudás megszerzésére irányuló tréningeken, rendezvényeken.

Képzéseink: Service
Program-temp.jpg

KÉPZÉSEINKRŐL

Célunk, hogy a szépség és a tudás találkozzon a magas fokú szakmaisággal

Permanent Makeup Procedure
Permanent Eyebrows
biotek-academy.jpg
Képzéseink: Inner_about
bottom of page