KÉPZÉSEK, TRÉNINGEK, RENDEZVÉNYEK

BIOTEK BASIC TRÉNING

Nemezetközi BIOTEK sminktetováló diploma

A sminktetováló képzés 2*4 napban kerül megrendezésre. A három fő sminktetováló technika (modul) oktatására fogunk koncentrálni, melyek az ajaktetoválás, a szálazott szemöldöktetoválás, illetve a szemhéjkontúr. Elméleti alapok ismertetését követően latex felületen fogunk gyakorolni, illetve megnézheted, hogy én miként készítem el az adott technikát. Miután eleget gyakoroltál, élő modellen is dolgozni fogsz, miközben felügyelem minden mozdulatodat. Félni valód tehát nincs, segítek és tanácsokkal látlak el folyamatosan az oktatás során.

MESTERKÉPZÉSEK

Úton a professzionalizmus felé

BIztosan érezted már azt, hogy sminktetováló tudásod frissíteni kellene, vagy az új trendeket szeretnéd megismerni, esetleg a már megszerzett tudást, és gyakorlatot fejleszteni bizonyos területeken. Ezért szervezünk emelt szintű sminktetováló tréningeket rendszeresen.

NEMZETKÖZI TRÉNINGEK

Sajátítsd el a tudást a szakma legjobbjaitól, első kézből!

A BIOTEK Milánó számos nemzetközi szakembert tudhat csapatában, akik a világon mindenhol szívesen látott oktatók. Anna Savina, Sviatoslav Otchenash, Francesca Froio, Roman Klosowsky, és még sokan mások. Mostantól rajtunk keresztül lehetőséged nyílik részt venni ezeken a hihetetlenül magas színvonalú tudás megszerzésére irányuló tréningeken, rendezvényeken.

 

KÉPZÉSEINKRŐL

Célunk, hogy a szépség és a tudás találkozzon a magas fokú szakmaisággal

Permanent Makeup Procedure
Permanent Eyebrows
biotek-academy.jpg
 

Partnereink: 

8200 Veszprém, Brusznyai út 18-20.  I emelet

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now