top of page

Basic sminktetováló tréning

Szeretnéd elkezdeni a sminktetoválást és részese lenni e csodálatos szakmának?!

Gyere el hozzám és légy a BIOTEK Akadémia tanítványa. Nálam minden információt és eszközt megkapsz egy helyen, illetve a későbbiekben is bátran fordulhatsz hozzánk tanácsért, akár eszközökkel, akár sminktetováló képzéssel, és technikával kapcsolatban.

Ez az sminktetováló alapképzés Budapesten, sminktetováló szalonomban kerül megrendezésre.

A három fő sminktetováló technika (modul) oktatására fogunk koncentrálni, melyek az ajaktetoválás, a szálazott szemöldöktetoválás. illetve a szemhéjkontúr.

Elméleti alapok ismertetését követően latex felületen fogunk gyakorolni, illetve megnézheted, hogy én miként készítem el az adott technikát. Miután eleget gyakoroltál, élő modellen is dolgozni fogsz, miközben felügyelem minden mozdulatodat. Félni valód tehát nincs, segítek és tanácsokkal látlak el folyamatosan az oktatás során.

Elméleti oktatás

Az oktatás a nemzetközi BIOTEK sminktetováló oktatási technológia alapján kerül megrendezésre. A tanfolyam a kézikönyv alapján folyik, illetve egy prezentáció keretein belül, illusztrációkkal tarkítva mutatom be számodra az adott módszert. Közben bátran felteheted a kérdéseidet és igyekszem mindenre részletesen válaszolni a témával kapcsolatban. Elméleti oktatás fontos része a színelmélet, ami a BIOTEK oktatási rendszerben logikusan, átláthatóan használható. További fontosabb témák: a bőr reakciói tűszúrás hatására, szimmetria, előrajzolás, megfelelő pigmentek és tűk kiválasztása, ideális forma, stb.


Gyakorlat és megvalósítás: 

Miután tisztában vagy az adott technika elméleti és gyakorlati menetével, kipróbálhatod magad latexen majd élő modellen. Fontos, hogy alapképzések során latex felületen gyakorolsz egy napot, majd a második-harmadik-negyedik napon egy élő modellen is megmutathatod tudásod. Munkádat végig nyomon követem, hasznos tanácsokkal látlak el, illetve szükség szerint megmutatom ismét a munka helyes kivitelezését. A sikeres munka után, államilag elismert E-tanúsítvány és igény esetén nemzetközi BIOTEK diploma átadó és közös fotókészítés zárja az oktatást.

 

Gépvásárlás: 

Személyre szabott oktatásainkon kipróbálhatod a nemzetközileg első helyen álló BIOTEK több fajta készüléket is, amit az oktatás keretein belül kedvezményesen megvásárolhatod. Webshopunkban megtekintheted az összes általunk forgalmazott és ajánlott sminktetováló gépet. A BIOTEK saját fejlesztésű gépei megbízható és magas színvonalat képviselnek, viszont a döntés rajtad áll, melynek meghozatalát természetesen szakmai tanácsadással segítjük.

Kezdők számára BIOTEK Ingot sminktetováló gépünket ajánlom, mely elérhető áron nyújt a szakemberek számára megbízható teljesítményt, melynek vételára 410,000 Ft.+Áfa. Legyél Te is a BIOTEK család része, képviseld a szakmát a legmagasabb minőségben, tudásban, BIOTEK termékek minőségével, ami a PMU piacon a Nr.1!

Tervezett képzési időpont 2023 március közepe 250 órás szakképzés, E tanúsítvánnyal.

A képzés pontos időpontjáról, árazásáról érdeklődj emailben vagy telefonon.

bottom of page