Partnereink: 

8200 Veszprém, Brusznyai út 18-20.  I emelet

SZÍNELMÉLET GYAKORLATBAN SMINKTETOVÁLÓKNAK 

 Sok kollégában megfogalmazódik a kérdés, megfelelő pigmentcsaláddal dolgozom-e? Mitől lehet az, hogy a kezelés végeredményeként nem a megfelelő gyógyult színt kapom eredményként, és az idő múlásával színtorzulást tapasztalok? Lehet, hogy nem megfelelő pigmentet választottunk, vagy nem ismerjük fel a megfelelő színhőmérsékleteket, bőrtónusokat, színmélységeket és kontrasztokat? Esetleg fogalmunk sincs, hogy tetoválásra kiválasztott pigment milyen színekből épül fel, és ezen színek mely külső hatásokra, milyen eredményt hoznak? Mi befolyásolja a bőrszín hőmérséklet és színmélységét? Ez milyen hatással van a gyógyult bőrkép színére?

HA TE IS TISZTÁBAN SZERETNÉL LENNI EZEKKEL A KÉRDÉSEKKEL, AKKOR GYERE EL A BIOTEK ACADEMY 30 ÉV TAPASZTALATÁRA ÉPÜLŐ GYAKORLATI SZÍNELMÉLETI OKTATÁSÁRA!

 

 

Képzésünk hasznos lehet minden olyan sminktetováló szakember számára, aki mélyíteni szeretné a megfelelő színválasztással, a bőrszín és választott pigment párosításával kapcsolatos tudását. A képzés a világszintű BIOTEK organikus, és unorganikus pigmentjeire épül, melyek speciális antiabszorbens bevonattal rendelkeznek, ezzel is segítve a tökéletes színalkalmazást. A 8 órás képzés alapvető célja a BIOTEK színelmélet törvényszerűségeinek gyakorlati bemutatása. A színválasztás folyamatát mindenki egyedileg tapasztalhatja meg. A jelentkezőknek lehetőségük a teljes színskála megismerésére, mely több mint 120 pigmentből áll. A képzés második felében a bőrszín mélységének és színhőmérsékletének meghatározását gyakoroljuk be esettanulmányok segítségével.

Szemöldök technikák tréning-Realisztikus szemöldöktechnikák-2019-ben is!

A speciális hatású szemöldök tetoválások készítése elengedhetetlen részét képezi napjaink sminktetováló gyakorlatának. Emelt szintű tanfolyamunk során a két napban az általam kifejlesztett Hiper-realisztikus szálas szemöldök technikával ismertetlek meg elméletben, és gyakorlatban egyaránt. Olyan magabiztos tudással látjuk el kollégáinkat, amely megfelelő alapot biztosít a precíz, esztétikus, különleges munka kivitelezéséhez.  Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakran előforduló hibák kiküszöbölésére, és praktikus tanácsokkal szolgálunk az egyébként nagy kihívást jelentő sminktetoválási technika elkészítéséhez.
A megfelelő kezekben egy pár szemöldök arcformáló, meghatározó hatással lehet az ügyfél arcára. Ezen a tanfolyamon, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre természetes megjelenésű szemöldökét több dimenzióval, különböző szőrszál növekedési mintázatokkal.


A Mesterkurzus az alábbi témákra terjed ki:


•    A klasszikus szemöldök arányok, törvényszerűségek a homlokforma figyelembe vételével
•    Szemöldök ideális alakja
•    Technikai készségek az ideális realisztikus szőrszálak létrehozásához
•    A szőrszál növekedési mintáinak megértése
•    Az árnyékolás használata, több dimenzió létrehozása 
•    A színezés a több dimenzió elérése érdekében
•    Púderes technika bemutatása, az effekt hatás elérése
•    Demo bemutató munka
•    Gyakrolás latexen.


Szervezés alatt van Mesterkurzus. A tréning kiscsoportos, limitált létszámú a minél nagyobb hatékonyság elérése érdekében. Lehetőség van csupán egy napon is részt venni.
A BIOTEK pigmenteket és BIOTEK Digitális Multi-pro egységet használok ezen a tréningen, melyet a résztvevők is kipróbálhatnak, valamint a tréning alatt a pigmentek is rendelhetőek.  A BIOTEK pigmentek gyönyörű, természetes, homogén hatás kialakítását teszik lehetővé, stabil színtartóssággal, nem fognak árnyalatokat váltani.
A tanuló saját tetováló gépet használ a tanfolyam során.
A Mesterkurzuson csak gyakorlattal rendelkező sminktetoválók vehetnek részt.

Stardust és Deep Advance Liner szemhéj készítése tréning

A szem tartós sminkkel való díszítése fokozott figyelmet igényel sminktetoválók részéről. A különböző veszélyforrásokat egyenként elemezve készítjük fel a nálunk tanfolyamozó kollégáinkat a tökéletes pontos és veszélytelen munkára.

Szemhéjtetoválás esetében a korrekciós lehetőségek sora korlátozott. Azonban vannak apró trükkök, melyek alkalmazásával finom, apró változtatásokkal javíthatunk nem előnyös szemformákon illetve harmóniát csempészhetünk a tekintetbe.

Ez a mesterképzés olyan különféle szemhéj-stílusok létrehozására szolgál, amelyek megfelelnek az egyes ügyfelek egyedi igényeinek

Ez az 1 napos tanfolyam, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, magabiztos tudást biztosít a képzés után:

 • Nagyon intenzív effekttelt szemhéjak

 • Árnyékoló hatások több pigment árnyalattal

 • Növeli a természetes szemszíneket az akcentus színek használatával

 

Hozzon létre olyan szemhéjkiemelő hatásokat, amelyek szuper telítettek a színnel, ellenállnak a kifakulásnak és minimális újratöltési munkát igényelnek a későbbiekben

Adja meg ügyfeleinek az általuk igényelt lehetőségek széles skáláját - és jelentősen növelheti bevételi potenciálját a jövőben

3D ajaktetoválás készítése tréning

Sajátítsd el a sikeres teljes 3D ajak és térfogatnövelő eljárásokat!

1 napos tanfolyamunk, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtudhatja, hogyan:

 • Elemezze az ajak formáit és javítsa őket a megfelelő rajztechnikával

 • Válasszon referencia pontokat a tökéletes ajak alakításához

 • Válasszon olyan színeket, amelyek az ügyfél számára tökéletesen működnek

 • Biztonságosan alkalmazza a megfelelő színárnyalatokat

 • Hozzon létre ajakdefiníciót tömör csíkok nélkül

 • Árnyékolás és kiemelés különböző technikákkal

 • Rétegezze az árnyékolást az elsődleges pigment megtartása mellett

 • Hozza létre a teljesség illúzióját a fény és az árnyék alkalmazásával

 • Használja a megfelelő tűket különböző hatások eléréséhez

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes ajakfényezést és a térfogatnövelő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

Strech Marks-Stria, terhességi csíkok  eltüntetése tetoválással tréning

Sajátítsd el a dermo mikrópigmentációs  eljárásokat!

Szervezés alatt van egy, a szakterületet érintő Mesterkurzus 2019 November 16.án 10-18 óráig Budapesten Az egynapos mesterképzés a fő témája a Strech Marks (Stria, terhességi csíkok) tökéletes álcázása tetoválási technikával. Ez a probléma a nők 30%-át érinti, hiszen a szülést követően, vagy egy gyorsabb hízás-fogyás esetén a bőr elveszti a szükséges rugalmasságát, és maradandó szerkezeti sérülések alakulnak ki. A főbb témák:

 • Bevezetés a bőr pigmentációs problémáiba, a bőr repedésének okai, jellemzői, jellemzően előforduló elváltozások típusai, kezelésük

 • Speciális orvosi pigmentek ismerete, és az ehhez kapcsolódó színelmélet a gyakorlatban

 • A kezelés fontosabb elemei, lépései

 •  Álcázási „camouflage” technikák, (előkészítés, tűválasztás, színválasztás, keverés, formázás, kitöltés stb.).

 • Latexen való gyakorlás, bemutató Demo munka, majd ezt követően élő modellen is fejlesztjük a kialakult készségeket, ismereteket.

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

Skalptetováló, hajsürítő tetováláó tréning - 2018 

Sajátítsd el az SMP Skalp Mikro Pigmentációs technikát!

A fejbőr tetoválása, a haj tetoválása, a fejbőr tricopigmentációja és a hajhagymás szimuláció különböző nevek, amelyek leírják ugyanazt a folyamatot a fejbőr mikro-pigmentációval kapcsolatban, amely a több ezer szimulált, pigmentált hajhagymának, szimulált szőrtüsző hozzáadását jelenti a fejbőr felületéhez, a frissen borotvált hajfelület hatását elérve. Ugyanez a folyamat használható arra, hogy a férfiak és a nők vékonyabb haj vagy kopasz foltok esetén egy vastagabb, teltebb hajfelülettel rendelkezhessenek, a fejbőrt lefedve, és eltüntetve a hajhiányból eredő problémákat. Ez a technika alkalmazható a fejbőrön is a sérülések, műtét vagy a hajátültetések hegeiből eredő sebhelyek eltüntetésére. A technika képes arra, hogy álcázzon az ügyfeleink saját hajfelületében, vagy szimulált szőrtüszőket hozzon létre a hegben, így álcázva a hegeket.

Egynapos tanfolyamunk, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtudhatod, hogyan:

 • Elemezd a jellemző pigmentációs lehetőségeket a hajtetoválás során

 • A hajvonal formáit és javítsa őket a megfelelő rajztechnikával

 • Válasszon referencia pontokat a tökéletes bőrfelület kialakításához

 • Válasszon olyan színeket, amelyek az ügyfél számára tökéletesen működnek

 • Biztonságosan alkalmazza a megfelelő színárnyalatokat

 • A valós haj szimuláció

 • Sűrűség beállítási lehetőségek

 • Camouflázs és néhány sebhely eltüntetési módszer

 • Hozza létre a teljesség illúzióját a fény és az árnyék alkalmazásával

 • Használja a megfelelő tűket különböző hatások eléréséhez

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

Sajátítsd el az SMP Skalp Mikro Pigmentációs technikát!

A fejbőr tetoválása, a haj tetoválása, a fejbőr tricopigmentációja és a hajhagymás szimuláció különböző nevek, amelyek leírják ugyanazt a folyamatot a fejbőr mikro-pigmentációval kapcsolatban, amely a több ezer szimulált, pigmentált hajhagymának, szimulált szőrtüsző hozzáadását jelenti a fejbőr felületéhez, a frissen borotvált hajfelület hatását elérve. Ugyanez a folyamat használható arra, hogy a férfiak és a nők vékonyabb haj vagy kopasz foltok esetén egy vastagabb, teltebb hajfelülettel rendelkezhessenek, a fejbőrt lefedve, és eltüntetve a hajhiányból eredő problémákat. Ez a technika alkalmazható a fejbőrön is a sérülések, műtét vagy a hajátültetések hegeiből eredő sebhelyek eltüntetésére. A technika képes arra, hogy álcázzon az ügyfeleink saját hajfelületében, vagy szimulált szőrtüszőket hozzon létre a hegben, így álcázva a hegeket.

Egynapos tanfolyamunk, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtudhatod, hogyan:

 • Elemezd a jellemző pigmentációs lehetőségeket a hajtetoválás során

 • A hajvonal formáit és javítsa őket a megfelelő rajztechnikával

 • Válasszon referencia pontokat a tökéletes bőrfelület kialakításához

 • Válasszon olyan színeket, amelyek az ügyfél számára tökéletesen működnek

 • Biztonságosan alkalmazza a megfelelő színárnyalatokat

 • A valós haj szimuláció

 • Sűrűség beállítási lehetőségek

 • Camouflázs és néhány sebhely eltüntetési módszer

 • Hozza létre a teljesség illúzióját a fény és az árnyék alkalmazásával

 • Használja a megfelelő tűket különböző hatások eléréséhez

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

PIGMENT OFF REMOVAL - Tetoválás eltüntető képzés!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now