top of page

SZÍNELMÉLET GYAKORLATBAN SMINKTETOVÁLÓKNAK 

 Sok kollégában megfogalmazódik a kérdés, megfelelő pigmentcsaláddal dolgozom-e? Mitől lehet az, hogy a kezelés végeredményeként nem a megfelelő gyógyult színt kapom eredményként, és az idő múlásával színtorzulást tapasztalok? Lehet, hogy nem megfelelő pigmentet választottunk, vagy nem ismerjük fel a megfelelő színhőmérsékleteket, bőrtónusokat, színmélységeket és kontrasztokat? Esetleg fogalmunk sincs, hogy tetoválásra kiválasztott pigment milyen színekből épül fel, és ezen színek mely külső hatásokra, milyen eredményt hoznak? Mi befolyásolja a bőrszín hőmérséklet és színmélységét? Ez milyen hatással van a gyógyult bőrkép színére?

HA TE IS TISZTÁBAN SZERETNÉL LENNI EZEKKEL A KÉRDÉSEKKEL, AKKOR GYERE EL A BIOTEK ACADEMY 30 ÉV TAPASZTALATÁRA ÉPÜLŐ GYAKORLATI SZÍNELMÉLETI OKTATÁSÁRA!

 

 

Képzésünk hasznos lehet minden olyan sminktetováló szakember számára, aki mélyíteni szeretné a megfelelő színválasztással, a bőrszín és választott pigment párosításával kapcsolatos tudását. A képzés a világszintű BIOTEK organikus, és unorganikus pigmentjeire épül, melyek speciális antiabszorbens bevonattal rendelkeznek, ezzel is segítve a tökéletes színalkalmazást. A 8 órás képzés alapvető célja a BIOTEK színelmélet törvényszerűségeinek gyakorlati bemutatása. A színválasztás folyamatát mindenki egyedileg tapasztalhatja meg. A jelentkezőknek lehetőségük a teljes színskála megismerésére, mely több mint 120 pigmentből áll. A képzés második felében a bőrszín mélységének és színhőmérsékletének meghatározását gyakoroljuk be esettanulmányok segítségével.

Szemöldök technikák tréning-Realisztikus szemöldöktechnikák-2020-ban is!

A speciális hatású szemöldök tetoválások készítése elengedhetetlen részét képezi napjaink sminktetováló gyakorlatának. Emelt szintű tanfolyamunk során a két napban az általam kifejlesztett Hiper-realisztikus szálas szemöldök technikával ismertetlek meg elméletben, és gyakorlatban egyaránt. Olyan magabiztos tudással látjuk el kollégáinkat, amely megfelelő alapot biztosít a precíz, esztétikus, különleges munka kivitelezéséhez.  Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakran előforduló hibák kiküszöbölésére, és praktikus tanácsokkal szolgálunk az egyébként nagy kihívást jelentő sminktetoválási technika elkészítéséhez.
A megfelelő kezekben egy pár szemöldök arcformáló, meghatározó hatással lehet az ügyfél arcára. Ezen a tanfolyamon, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre természetes megjelenésű szemöldökét több dimenzióval, különböző szőrszál növekedési mintázatokkal.


A Mesterkurzus az alábbi témákra terjed ki:


•    A klasszikus szemöldök arányok, törvényszerűségek a homlokforma figyelembe vételével
•    Szemöldök ideális alakja
•    Technikai készségek az ideális realisztikus szőrszálak létrehozásához
•    A szőrszál növekedési mintáinak megértése
•    Az árnyékolás használata, több dimenzió létrehozása 
•    A színezés a több dimenzió elérése érdekében
•    Púderes technika bemutatása, az effekt hatás elérése
•    Demo bemutató munka
•    Gyakrolás latexen.


Szervezés alatt van Mesterkurzus. A tréning kiscsoportos, limitált létszámú a minél nagyobb hatékonyság elérése érdekében. Lehetőség van csupán egy napon is részt venni.
A BIOTEK pigmenteket és BIOTEK Digitális Multi-pro egységet használok ezen a tréningen, melyet a résztvevők is kipróbálhatnak, valamint a tréning alatt a pigmentek is rendelhetőek.  A BIOTEK pigmentek gyönyörű, természetes, homogén hatás kialakítását teszik lehetővé, stabil színtartóssággal, nem fognak árnyalatokat váltani.
A tanuló saját tetováló gépet használ a tanfolyam során.
A Mesterkurzuson csak gyakorlattal rendelkező sminktetoválók vehetnek részt.

Szálas szemöldök tetoválás képzés, tréning

Stardust és Deep Advance Liner szemhéj készítése tréning

A szem tartós sminkkel való díszítése fokozott figyelmet igényel sminktetoválók részéről. A különböző veszélyforrásokat egyenként elemezve készítjük fel a nálunk tanfolyamozó kollégáinkat a tökéletes pontos és veszélytelen munkára.

Szemhéjtetoválás esetében a korrekciós lehetőségek sora korlátozott. Azonban vannak apró trükkök, melyek alkalmazásával finom, apró változtatásokkal javíthatunk nem előnyös szemformákon illetve harmóniát csempészhetünk a tekintetbe.

Ez a mesterképzés olyan különféle szemhéj-stílusok létrehozására szolgál, amelyek megfelelnek az egyes ügyfelek egyedi igényeinek

Ez az 1 napos tanfolyam, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, magabiztos tudást biztosít a képzés után:

 • Nagyon intenzív effekttelt szemhéjak

 • Árnyékoló hatások több pigment árnyalattal

 • Növeli a természetes szemszíneket az akcentus színek használatával

 

Hozzon létre olyan szemhéjkiemelő hatásokat, amelyek szuper telítettek a színnel, ellenállnak a kifakulásnak és minimális újratöltési munkát igényelnek a későbbiekben

Adja meg ügyfeleinek az általuk igényelt lehetőségek széles skáláját - és jelentősen növelheti bevételi potenciálját a jövőben

Szemhéj tetoválás képzés, oktatás

3D ajaktetoválás készítése tréning

Sajátítsd el a sikeres teljes 3D ajak és térfogatnövelő eljárásokat!

1 napos tanfolyamunk, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtudhatja, hogyan:

 • Elemezze az ajak formáit és javítsa őket a megfelelő rajztechnikával

 • Válasszon referencia pontokat a tökéletes ajak alakításához

 • Válasszon olyan színeket, amelyek az ügyfél számára tökéletesen működnek

 • Biztonságosan alkalmazza a megfelelő színárnyalatokat

 • Hozzon létre ajakdefiníciót tömör csíkok nélkül

 • Árnyékolás és kiemelés különböző technikákkal

 • Rétegezze az árnyékolást az elsődleges pigment megtartása mellett

 • Hozza létre a teljesség illúzióját a fény és az árnyék alkalmazásával

 • Használja a megfelelő tűket különböző hatások eléréséhez

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes ajakfényezést és a térfogatnövelő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

Ajaktetoválás oktatás képzés

Strech Marks-Stria, terhességi csíkok  eltüntetése tetoválással tréning

Sajátítsd el a dermo mikrópigmentációs  eljárásokat!

Szervezés alatt van egy, a szakterületet érintő Mesterkurzus Budapesten Az egynapos mesterképzés a fő témája a Strech Marks (Stria, terhességi csíkok) tökéletes álcázása tetoválási technikával. Ez a probléma a nők 30%-át érinti, hiszen a szülést követően, vagy egy gyorsabb hízás-fogyás esetén a bőr elveszti a szükséges rugalmasságát, és maradandó szerkezeti sérülések alakulnak ki. A főbb témák:

 • Bevezetés a bőr pigmentációs problémáiba, a bőr repedésének okai, jellemzői, jellemzően előforduló elváltozások típusai, kezelésük

 • Speciális orvosi pigmentek ismerete, és az ehhez kapcsolódó színelmélet a gyakorlatban

 • A kezelés fontosabb elemei, lépései

 •  Álcázási „camouflage” technikák, (előkészítés, tűválasztás, színválasztás, keverés, formázás, kitöltés stb.).

 • Latexen való gyakorlás, bemutató Demo munka, majd ezt követően élő modellen is fejlesztjük a kialakult készségeket, ismereteket.

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

Skalptetováló, hajsürítő tetováláó tréning - 2020 november

Sajátítsd el az SMP Skalp Mikro Pigmentációs technikát!

A fejbőr tetoválása, a haj tetoválása, a fejbőr tricopigmentációja és a hajhagymás szimuláció különböző nevek, amelyek leírják ugyanazt a folyamatot a fejbőr mikro-pigmentációval kapcsolatban, amely a több ezer szimulált, pigmentált hajhagymának, szimulált szőrtüsző hozzáadását jelenti a fejbőr felületéhez, a frissen borotvált hajfelület hatását elérve. Ugyanez a folyamat használható arra, hogy a férfiak és a nők vékonyabb haj vagy kopasz foltok esetén egy vastagabb, teltebb hajfelülettel rendelkezhessenek, a fejbőrt lefedve, és eltüntetve a hajhiányból eredő problémákat. Ez a technika alkalmazható a fejbőrön is a sérülések, műtét vagy a hajátültetések hegeiből eredő sebhelyek eltüntetésére. A technika képes arra, hogy álcázzon az ügyfeleink saját hajfelületében, vagy szimulált szőrtüszőket hozzon létre a hegben, így álcázva a hegeket.

Egynapos tanfolyamunk, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtudhatod, hogyan:

 • Elemezd a jellemző pigmentációs lehetőségeket a hajtetoválás során

 • A hajvonal formáit és javítsa őket a megfelelő rajztechnikával

 • Válasszon referencia pontokat a tökéletes bőrfelület kialakításához

 • Válasszon olyan színeket, amelyek az ügyfél számára tökéletesen működnek

 • Biztonságosan alkalmazza a megfelelő színárnyalatokat

 • A valós haj szimuláció

 • Sűrűség beállítási lehetőségek

 • Camouflázs és néhány sebhely eltüntetési módszer

 • Hozza létre a teljesség illúzióját a fény és az árnyék alkalmazásával

 • Használja a megfelelő tűket különböző hatások eléréséhez

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

Sajátítsd el az SMP Skalp Mikro Pigmentációs technikát!

A fejbőr tetoválása, a haj tetoválása, a fejbőr tricopigmentációja és a hajhagymás szimuláció különböző nevek, amelyek leírják ugyanazt a folyamatot a fejbőr mikro-pigmentációval kapcsolatban, amely a több ezer szimulált, pigmentált hajhagymának, szimulált szőrtüsző hozzáadását jelenti a fejbőr felületéhez, a frissen borotvált hajfelület hatását elérve. Ugyanez a folyamat használható arra, hogy a férfiak és a nők vékonyabb haj vagy kopasz foltok esetén egy vastagabb, teltebb hajfelülettel rendelkezhessenek, a fejbőrt lefedve, és eltüntetve a hajhiányból eredő problémákat. Ez a technika alkalmazható a fejbőrön is a sérülések, műtét vagy a hajátültetések hegeiből eredő sebhelyek eltüntetésére. A technika képes arra, hogy álcázzon az ügyfeleink saját hajfelületében, vagy szimulált szőrtüszőket hozzon létre a hegben, így álcázva a hegeket.

Egynapos tanfolyamunk, amely sok gyakorlatot kínál valódi modellekkel, megtudhatod, hogyan:

 • Elemezd a jellemző pigmentációs lehetőségeket a hajtetoválás során

 • A hajvonal formáit és javítsa őket a megfelelő rajztechnikával

 • Válasszon referencia pontokat a tökéletes bőrfelület kialakításához

 • Válasszon olyan színeket, amelyek az ügyfél számára tökéletesen működnek

 • Biztonságosan alkalmazza a megfelelő színárnyalatokat

 • A valós haj szimuláció

 • Sűrűség beállítási lehetőségek

 • Camouflázs és néhány sebhely eltüntetési módszer

 • Hozza létre a teljesség illúzióját a fény és az árnyék alkalmazásával

 • Használja a megfelelő tűket különböző hatások eléréséhez

 

Ajánljuk ügyfeleinek az általuk kínált lehetőségek széles skáláját, beleértve a teljes camouflage technikát és a bőrhibákat elfedő eljárásokat -, és jelentősen növelheti bevételi lehetőségeit tanfolyamunk segítségével.

skalptetoválás
hajsürítés tetoválással

PIGMENT OFF REMOVAL - Tetoválás eltüntető képzés!

2020 augusztus 03.

A legújabb technológia már Magyarországra is eljött!!!

 

Már 2 éve Magyarországon is elérhető a nemzetközileg sikeres "PIGMENT OFF Remover” rendszer, mely lehetővé teszi, hogy kíméletesen, mégis hatékonyan és teljesen eltávolítsuk az összes színt és árnyalatot. Kis hazánkban rövid idő alatt már 80 szakember sajátította el, és használja sikeresen az eljárást! Ne maradj le Te se!

A "Pigment-Off Removal" - technika előnyei más módszerekhez képest:

- a hegesedés vagy a fibrózis veszélye minimálisra csökkent, kevesebb, mint 1%!

- nem tartalmaz TCA-t (triklór-ecetsavat), tejsavat, karcinogén összetevőket

- eltávolítja az összes színt, még a bézs, a zöld és a fehéret is

- eltávolítja az összes pigmenttípust (vasoxidok, akrilok, szintetikus pigmentek, sőt tintát is)

- Microblading eltávolításra és test tetoválás eltávolításra is teljes mértékben alkalmas!

- gyors és fájdalommentes kezelés, akár 1 alkalom is elegendő lehet már!

- nagy hatékonyságú, gyorsan látható eredmények

- nincs gyulladás

- nincs hiper- vagy hipopigmentációs kockázat

- bejelentett kozmetikai termék (professzionális használatra)

- a tetoválás készítésének a kora nem számít

- egyedi utóápolási termékeket biztosítunk

- bizonyítottan "100%-ban Made in Germany" minőség!

FONTOS:

A kezelést akár a saját gépeddel elkészítheted , nem kell hozzá gépet vásárolnod.

A kezelés menetét, a tréningen megismerheted, demo munkát is láthatsz.

A tréningen szigorúan PMU szakemberek vehetnek csak részt, csak a diploma sorszám alapján tudod majd a későbbiekben megvásárolni a terméket.

Számunkra fontos, hogy;

 •tökéletesen,✅

 •gazdaságosan,✅

 •költséghatékonyan,✅

 •saját gépeddel,✅

 és legfőképpen Sikerrel oldod meg ezt a helyzetet is!

A tréning ára 160.000 Ft+áfa, ami tartalmaz egy Pigment-off Remover szettet, ami garantáltan minimum 15 kezelésre elég.

Egy kezelés javasolt eladási ára 35.000.-, a másodiktól 25.000.- Forint

A tréningre a jelentkezések korlátozott számban lehetségesek, siess, nehogy lemaradj!!!

A tréning kiscsoportos képzés keretében kerül megrendezésre, gyakorlati, élő demo munkával. Jelentkezés 30% előleg befizetésével lehetséges.

eyebrow-5-permanent-make-up-remover-pigm
eyebrow-4-permanent-make-up-remover-pigm
bottom of page