top of page
  • Writer's pictureGáspár Melinda

Sminktetováló képzés magas színvonalon

Updated: Jan 22, 2020

Miért nem mindegy, hogy hol kezdjük el a sminktetováló szakma elsajátítását?Szemöldök tetováló mesterképzés
Szemöldök tetováló mesterképzés

Ma Magyarországon rengeteg lehetőség van a sminktetováló szakma elsajátítására. A jelenlegi szabályozás alapján sminktetováló képzettséget a kozmetikusi szakma elsajátítása után lehet megszerezni. Hogy ez helyes-e így, azon lehet vitatkozni, hiszen tudjuk, hogy az ott átadott tudással senki sem fog sminktetováló lenni.

Tehát, elvégeztük a kozmetikus iskolát, és szeretnénk mielőbb ebben a gyönyörű szakmában dolgozni, hiszen csodákat lehet alkotni, és nem utolsó sorban minőségi munkákkal kiemelkedő jövedelmet is elérhetünk.

De nem ennyire egyszerű a helyzet...Vannak induló költségek, amik a több millió forintot is elérhetik! Hogy is áll ez össze?! Nézzük csak!

Sminktetováló képzés, ami nem csak egy témára terjed ki (ilyenre nem javaslom senkinek, hogy el menjen) nagyjából 300.000.- Forinttól indulnak, és akár 1,5 Millió Forintig is találunk képzéseket.

Egy kezdő szett használt eszközökkel, olcsóbb verzióban 300-500.000 Forint körül mozog. Ismerjük azonban a mondást: "Olcsó húsnak, híg a leve!"

Ez pontosan így van, téged a munkáid alapján fognak megítélni! Ha gyenge, szakmailag nem helyes, rossz minőségű sminktetoválásokat készítesz, akkor a vendégeid elégedetlenek lesznek, és a negatív reklám 10* gyorsabban terjed, mint a pozitív!

Tehát, ha el akarod kezdeni a sminktetováló szakmát, akkor válassz olyan céget, amelyik mögött komoly tapasztalat áll, kis csoportban foglalkoznak veled, és sok gyakorlatot tartalmaz a sminktetováló oktatás.


310 views0 comments

Comentarios


bottom of page